5 stvari koje bi trebalo da znate o Tale of Us

tale-of-us-min.jpg

Najbolji svetski DJ tandem nastupiće premijerno u Beogradu!

Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu, i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja. Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene, tačnije Dixon, Tale of Us, Recondite, Miss Kittin, dok će domaću podršku pružiti Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade residenti Gordan Paunović i Vlada Janjić. Klubikon je pripremio TOP 5 stvari koje bi trebalo da znate o Tale of Us.

1. Tale of Us je dvojac koji čine italijanski virtuozi sa berlinskom adresom, Matteo Milleri i Carmine Conte. Mixmag ih je 2015. proglasio za najbolji DJ tandem, a iste godine su bili drugoplasirani na Resident Advisor listi, odmah posle Dixona. Njihovi DJ setovi stižu sa najvećih svetskih pozorinica kao što su Coachella, Secret Solstice, Time Warp.

2. Njihov nastup sa festivala Nuit Sonores smatra se jednim od najboljih Boiler Room setova uz preko 2 miliona YouTube pregleda.

3. Impresivnu produkciju objavljuju na kultnim etiketema kao što su R&S, Visionquest, Life & Death ili Minus, a ubedljivo najvažnija numera u poslednjih par godina “Another Earth” postavila je Tale of Us u sam vrh svetske elektronske scene!

4. Ove godine pokrenuli su svoju noć u čuvenom klubu Space na Ibici, pod nazivom Afterlife, a spisak gostiju uključuje imena kao što su Dixon, Recondite, Âme, Marcel Dettman, DJ Harvey, Mind Against i beograđanka Tijana T!

5. Kada govore o svojim pojedinačnim snagama njihove reči su:

Carmine: “Matteo zna kako da napravi traku od koje podijumi eksplodiraju!”
Matteo: “Carmine je sjajan po pitanju melodije i sviranja.”

Tale -of -Us -Christian -Lamb

Dvodnevne ulaznice za ceo Apgrade Weekend, prodaju se na blagajnama Gigstixa i Eventima po ceni od 2190 dinara za parter i 3490 za VIP terasu, a sledeće cene ulaznica biće više. Ulaznice za pojedinačne večeri su u prodaji po ceni od 1290 dinara za petak i 1490 za subotu, ukoliko se prethodno ne rasprodaju svi kompleti. Kapacitet je ograničen na 2.500 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će ispred ulaza biti menjane za narukvice.

Ulaznice će se svake večeri prodavati i na blagajnama na ulazu, po nešto višim cenama u odnosu na trenutne u pretprodaji. Blagajne na ulazu počinju sa radom već od 21h i radiće do 04h obe noći.

Ide ti se na žurku? Ispod objave na Klubikon Facebook stranici taguj koga bi poveo/la sa sobom, lajkuj post i šeruj ga na “public”, i učestvuj u nagradnoj igri. Delimo dva puta po dve (2×2) karte za subotu. Nagradna igra traje do 3.9. popodne. Srećno!

Tale Of Us
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Apgrade Weekend
FACEBOOK EVENT

Apok