EXIT tim dovodi Prodigy na novi festival u Umag

Prodigy_Press_1354_1200x630

Ljeto ljubavi počinje već na proljeće!

Avantura koja je počela na Petrovaradinskoj tvrđavi i postala jedan od najvećih i najomiljenijih europskih festivala proširila se na plažu u crnogorskoj Budvi (Sea Dance Festival), te na rumunjski Temišvar (Revolution Festival), a uskoro će doživjeti i svoje novo izdanje u Umagu pod imenom Sea Star Festival! Još smo ljetos čuli nagađanja o ovoj akciji, a upravo su službeno potvrđena, uz prve detalje o line-upu.

Sea Star će se održati 26. i 27. 5. 2017. u kampu Stella Maris u Umagu, a headlineri će velika imena strane i regionalne scene! Najprije, tu su Prodigy, koji nastupaju u petak 26.5., a još uvijek su na iznimno uspješnoj turneji u okviru koje su ovog ljeta već protresli Exit! Zatim, na prvoj večeri će se na pozornici naći i balkan/ska/dub atrakcija Dubioza Kolektiv, te domaćini Urban & 4. Zasad još nije poznato tko nastupa u subotu, a s novim imenima će se izaći nakon praznika. Ono što znamo jest da će se u četvrtak 25.5. odigrati party zagrijavanja za ranoranioce, a u nedjelju 28.8. slijedi after za najizdržljivije!

Što se ulaznica tiče, imate priliku proći izvanredno povoljno! Prve Early Bird karte kreću u prodaju u ponedjeljak 20.12. i moći ćete ih nabaviti za svega 199kn na prodajnim mrežama Ticketshop.hr i Entrio.hr. Bitno je da uhvatite ovu priliku u ponedjeljak, jer ponuda traje samo 24h, a u okviru nje možete uštedjeti čak 60% u odnosu na punu cijenu. S utorkom, karte se prodaju po redovnoj cijeni.

Osim toga, EXIT je danas pokrenuo i jednu zanimljivu novogodišnju akciju! Tijekom nadolazećih praznika, u akciji “1 karta = 4 festivala”, svi dosadašnji ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 6.490 dinara, dobivaju na poklon i ulaznice za sva četiri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017: za Sea Star Festival u Hrvatskoj (26. i 27. 5.), Revolution Festival u Rumunjskoj (2. i 3. 6.), Exit Festival na petrovaradinskoj tvrđavi (6. – 9.7.), te Sea Dance Festival u Crnoj Gori (13. – 15. 7.). Broj ulaznica u ovoj akciji je ograničen, a svi kupci, dosadašnji ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako registrirati od 1. do 28. 2. 2017. na službenoj stranici festivala.

U skladu s temom Ljeta ljubavi koja će obilježiti idući Exit i njegove podružnice, osnivač i direktor novosadskog festivala, Dušan Kovačević, je podsjetio:

“Povezivanje i regionalna suradnja dio su naše društvene misije, temelj na kojem je suvremeni EXIT izgrađen. Veoma sam sretan što će i Umag biti dijelom Exitove globalne proslave 50 godina od čuvenog Ljeta ljubavi iz 1967. kada je nastao revolucionarni anti-ratni hippie pokret koji je zauvijek promjenio svijet, a čije su nam poruke mira i suradnje danas potrebnije nego ikad. Zadovoljstvo mi je i što ćemo zajedno pozicionirati ove prostore kao jedne od najatraktivnijih svjetskih destinacija za omladinski i festivalski turizam po čemu je EXIT već globalno priznat.”