Nova doza hard dance imena za Hard Island 2017.

Hard-Island_2016_crowd_1_Rossumedia_1200x630

Festival na Zrću donosi sve ključne zvijezde najtvrđeg zvuka današnjice!

Već smo imali priliku najaviti neka sjajna imena tvrdog zvuka koja će se naći na idućem Hard Island line-upu, kao što su Angerfist, Atmozfears, Minus Militia i Coone (uz rezidente koje čine Art Of Fighters, Code Black, Da Tweekaz i MC Villain)! Upravo je izašao i novi popis hard velikana koji će razvaliti idućeg ljeta na Zrću, pa krenimo redom!

Najprije, tu su Psyko Punkz, tandem iz Nizozemske koji je eksplodirao na hardstyle sceni još 2008. godine, donoseći kombinaciju zaraznih EDM melodija i ubojitih hardcore ritmova. Porijeklom iz Utrechta, osvojili su scenu nastupima u SAD-u, Australiji, Koreji, Velikoj Britaniji i drugim lokacijama diljem svijeta, plasirajući pritom hitove kao što su “Psyko Foundation” ili “Bass Boom”, stvarajući vojsku fanova koji se nazivaju Psyko Soldiers. Od 2011. se uredno penju na Top 100 ljestvici časopisa DJ Mag, a ove su godine izbacili EP “After MF”, obilježen sjajnim vokalim, nemilosrdnim ritmom i tamnim melodijama, zbog čega su kod fanova stekli naziv spasitelja hardstylea!

Slijede The Sickest Squad, talijanski duo koji predstavlja moć suvremenog hardcorea! Kombinirajući surovu plesnu snagu distorziranog čekićanja i digitalni funk / hip-hop na visokom BPM-u, razbijaju podije još od 2000. godine. Najprije su nastupali kao trojac, sve do izlaska čuvenog EP-a “Il Clitoride” koji ih je pozicionirao visoko na svjetskoj listi najuzbudljivijih izvođača, ali kad ih je nakon toga napustio Sirio Carino, ali otad su postali još veći. Njihova moć izluđivanja publike energičnim nastupima je kulminirala 2010. na čuvenom Masters of Hardcore – Italian Mayhem festivalu, gdje su razvili spoj posebni show “The Sickest Squad Concert”, kojim efikasno isporučuju svoju sickcore verziju tvrdog zvuka, čemu ćete imati priliku svjedočiti na Zrću.

Očekuje vas i čuveni veteran Partyraiser, koji je na sceni još od ranih 90-tih, pa je svjedočio cjelokupnoj evoluciji najtvrđih i najbržih žanrova! S produkcijom je krenuo 95-te, a gabber svijet je osvojio ubojitom “Kick Da Ballistic”, koju su 97-e ID&T (organizarori Mysterylanda i Tomorrowlanda) proglasili trakom godine. U novom mileniju se toliko isprofilirao da njegov stil nazivaju Parytraiser žanrom, uz nasupe u punom gasu na svim najbitnijim festivalima kao što su Defqon.1 i Thunderdome, obilježio je scenu megahitom “Harder Dan De Rest”. Ove je godine izbacio izrazito uspješan trostruki miks CD s kolegama B-Front i Noisecontrollers za etiketu Decibel, gdje je demonstrirao najsirovije i najbrže trake koju današnji hardstyle i hardcore mogu ponuditi. Ovaj velikan je trenutno u punoj snazi i brzini, pa se spremite za smrtonosni rollercoaster!

Posebno iznenađenje koje donosi Hard Island je do ovog trenutka bilo držano u tajnosti, a upravo smo saznali da se radi o legendarnom nizozemskom projektu Noisecontrollers! Ovaj je tandem karijeru započeo 2005. kad su Arjan Terpstra koji je producirao hip-hop i Bas Oskam koji je producirao hard trance odlučili zajedno dovesti hardstyle žanr na novi nivo. Već 2007. su imali turneje po čitavom svijetu, pa razvalili top liste hitovima kao što su “Creatures”, “Marlboro Man” ili “Rushroom”, a već 2009. su bili jedni od najtraženijih izvođača na sceni. Bas Oskam je 2013. napustio projekt i počeo ekspreminetirati u hard danceu, ali akcija se nastavila! Najvježiji singl “Savannah” je osvojio fanove himničnom melodijom, euforičnim aranžmanom i klasičnim grooveom usavršenim modernim tehnologijom, donoseći najbolje od stare i nove škole hardstylea. Nije čudno što se ovaj nastup smatra jednim od vrhunaca nadolazećeg festivala!

Kao što su fanovi dobro primjetili, na idućem Hard Islandu će nastupati praktički sve ključne zvijezde suvremenog tvrdog zvuka! Festival će se održati od 3. do 6.7.2017. na atraktivnoj plaži Zrće, a još uvijek imate priliku riješiti Early Bird ulaznice po povlaštenoj cijeni! Moramo vas upozoriti da su zalihe pri samom kraju, pa požurite i riješite svoju OVDJE. Na istoj stranici se možete informirati vezano i za povoljni aranžman smještaja!

Ako ne možete izdržati do ljeta, imate priliku uhvatiti i jedan spektakularan Hard Island event na proljeće! Naime, ekipa s festivala će biti domaćin Circus Beach stagea na Intents Festivalu, koji će se održati od 26. do 28.5.2017. u Oisterwijku u Nizozemskoj! Za ovaj se događaj kaže da se radi o “najvećem cirkusu u gradu”, a domaćini festivala će biti Frequencers i Warface. Prodaja karata kreće 10.1.2017., a ukoliko bi vam dobro došao jedan ovakav proljetni “predah”, saznajte više na OVDJE.

Hard Island 2017
FACEBOOK EVENT