Na Exit dolaze Jamie Jones, Hardwell, Liam Gallagher, Robin Schulz, Alan Walker…

EXIT_2016_Main-Stage_1200x630

Prva je faza line-upa napokon službeno potvrđena!

Prvo je ugodno iznenađenje bila informacija o nastupu trojice velikana klupskog zvuka: Hot Since 82, Paul Kalkbrenner i Recondite, a zatim se dojam zaokružio uz house majstora znanog kao Black Coffee! Upravo smo saznali da su ta imena službeno potvrđena, a njima će se na Exit Dance Areni pridružiti još traženih izvođača!

Među headlinerima se tako nalazi još i Jamie Jones, majstor iz Walesa koji je 2011. osvojio titulu najboljeg svjetskog DJ-a prema RA, a njegova se karakteristična kombinacija deep/tech elemenata smatra osnovom novog house zvuka. Osim toga, vlasnik je i prestižne etikete Hot Creations, a njegova serija partija Paradise se smatra jednom od najvećih atrakcija u klubu DC 10 na Ibizi. Uz njega, tu je i EDM teškaš Hardwell, koji je također osvajao mjesto najboljeg DJ-a i to više puta, samo na ljestvici DJ Maga. Od 2009. njegovo je ime sinonim za big room zvuk, a ovo mu nije prvi put na Exitu – njegov nastup 2015. se smatra jednim od vrhunaca festivala!

Što se tiče EDM i electro house zvuka, na festivalu će nastupiti i Alan Walker, mladi norveški talent, koji je u zadnje dvije godine postao jedan od najvećih elektroničkih izvođača u Europi! Oni koji vole nešto ozbiljniji klupski zvuk obradovat će se što dolazi i Duke Dumont, house velikan koji je vratio 90’s groove i osvojio planetu singlovima kao što su “Need U (100%)”, “I Got U” and “Won’t Look Back”. Na listi se nalazi i talentirani njemački tropical house producent Robin Schulz poznat po hitu “Prayer in C”, kao i francuski wunderkind Kungs, koji je trakom “This Girl” na ljestvicama nadmašio Pharella i Siu.

Osim elektroničkog zvuka, krije se tu par poslastica i za ljubitelje električnih gitara! Za početak, među headlinerima je Liam Gallagher iz kultne grupe Oasis, koja ej tijekom 90-tih ostavila priličan trag na pop sceni, čak i među pripadnicima rave generacije. Fanovi tvrdog i mračnog underground zvuka imaju priliku uhvatiti thrash/speed metal legende Destruction, kao i hardcore punk pionire Discharge, koji su patentirali tzv. d-beat ritam! bit će tu i pripadnika novije škole okultnog i mračnog metala, kao što su popularni Amerikanci Black Dahlia Murder, Acidez iz Meksika, grindcore divljaci Full Of Hell, nekadašnji članovi rumunjskog black metal benda Negura Bunget u novom projektu dordeduh, ali i nešto veseliji britanski skate punkeri Darko.

Akcija “četiri festivala za jednu kartu” je srećom produžena do 30.1., pa još uvijek imate priliku posjetiti i Sea Star u Umagu (26. i 27.5., headlineri The Prodigy), Revolution u rumunjskom Temišvaru (2. i 3.6.), Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi (od 6. do 9.7.) i Sea Dance u Crnoj Gori (od 13. do 15.7.) za svega 439kn! Svi kupci ulaznice za EXIT na poklon će dobiti i ulaz na ostala tri festivala, uz registraciju putem stranice www.exitfest.org od 1. do 28.2.! Više informacija o ulaznicama na www.exitfest.org.

EXIT Summer of Love 2017
FACEBOOK EVENT