Lovefest 2017: Maceo Plex, Loco Dice, Chris Liebing, Luciano…

Lovefest-2017_edit_1200x630

Osim atraktivnih imena među headlinerima, selekcija underground izvođača je vrhunska.

Ozbiljno se sprema još jedan Lovefest! Baš kao i Exit, festival ljubavi u Vrnjačkoj Banji dokaz je da kod nas velika klupska događanja ne moraju nužno biti ograničena na strane festivale s jadranske obale! Prošle se godine kroz tri dana pred četiri stagea hedonizmu predalo preko 80000 ljudi, a uz velike zvijezde suvremene scene, aduti su svakako predivna priroda na lokaciji i raznovrsne atrakcije samoga grada koji ugošćuje posjetitelje iz čitavog svijeta!

Svi su očekivali imena koja će se pojaviti na line-upu, a organizatori su napokon službeno izašli s podacima! Među velikanima scene tako se nalaze Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, Carl Craig, Chris Liebing, Marcel Dettmann i Matador. Tu su i domaći aduti: Valentino Kanzyani, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i Nikola Vemić! Uz njih, za pultom će se naći još biranih imena house i techno undergrounda, koje sladokusci smatraju istinskim majstorima: DVS1, Moomin, Rodriguez Jr., DJ Deep, Mall Grab, Jamie, Marcus Worgull,  Massimiliano Pagliara, Rick Maia i Jay Clarke.

Ovo je tek prva porcija izvođača, pa se može reći da će se Exit Festival ove godine morati ozbiljno potruditi da se nosi s konkurencijom. Lovefest 2017 će se održati od 3. do 5. 8. u Vrnjačkoj Banji, a ulaznice iz prve faze po povoljnijoj cijeni možete riješiti već danas! Cijena redovne iznosi 2360 RSD, dok cijena VIP ulaznice iznosi 4840 RSD. Svoju osigurajte OVDJE.

Ukoliko se još dvoumite svakako pogledajte atraktivni after-movie s prošlogodišnjeg izdanja!