Boris Brejcha, Dubfire, Ten Walls, Kollektiv Turmstrasse, Sam Paganini… Ovog ljeta u Omišu!

Omis_Labyrinth-Open-Festival_1200x630

Selektori za Labyrinth Open uz velike svjetske zvijezde odlučili su odabrati i poštenu porciju kvalitetnih domaćih izvođača.

Nakon ugodne vijesti da belgijska agencija Labyrinth Promotions starta s novim festivalom na našoj obali, nazvanim Labyrinth Open, te izlaska s prvom fazom line-upa koja je donijela imena kao što su Pan-Pot, Hernan CattaneoRødhåd, druga faza line-upa donosi još moćniju porciju jakih izvođača, koja nosi i doista izvrstan izbor domaćih imena. Krenimo redom!

Među headlinerima su se tako našli neki od najznačajnijih i najtraženijih suvremenih protagonista klupskog zvuka, među kojima su Alex NiggemannAndré Hommen, Anotr, Audiofly, veliki Boris Brejcha (koji je nedavno izbacio odličan singl “Space Gremlin“), Dubfire, Emanuel Satie, Enzo Siragusa, Fur Coat, Guy Mantzur, Keith Carnal, Kolektiv Turmstrasse, Lee Foss, Mind Against, Monoloc, Prunk, Raw District i Sam Paganini, koji je nedavno objavio sjajan novi EP “Cindy/Skin”. Live nastupe će imati Agents Of Time, DKA i Ten Walls, koji je nedavno najavio novi album “Queen”, pa je sigurno da će biti užitak uživo uhvatiti moć ovog opsežnog djela.

Što se domaćih imena tiče, tu su veliki čarobnjak Petar Dundov (pročitajte svježi intervju u kojem detaljno istražuje detalje svoje karijere, ali i novih izdanja), kao i jedan od naših najtalentiranijih i najuspješnijih autora u usponu Denis Horvat, miljenik Dixona i Ame. Svaka čast selektorima, jer su se potrudili izdvojiti neka doista sjajne lokalne izvođače, među kojima su Mariano Mateljan, Marina Karamarko, DJ Jock, Pero Fullhouse, Damir Hoffman, Aney F, Andrea Ljekaj, Shi Pe, Jolly Joke, Andrologic i Edy C.

Za pultom će se naći još Ade Kanon, AedenBacon & Eggs, Caruana, Caspar, Chris Nottingham, Daesical, Don Cabron, Farrago, Kagge & Bowen, Kaiserr, Kapibara, Kimou, Lee DavonMaxim Lany, Michael Klein, Paradox of ChoiceRob Cockerton, Stefano Richetta, Steg, Tofke, Tolstoi, UnclesandX-ian, dok će Absurd izvesti live-act.

Redovna cijena ulaznice je 129€, međutim, navodno će se uskoro u prodaji naći i ulaznice za ex-Yu regiju po povoljnijim cijenama. Dotad, imate priliku osvojiti festivalske ulaznice, smještaj i tokene za trošenje, a detalje pronađite OVDJE.

Labyrinth-Open-Croatia-2017_final-lineup