Najavljen prvi akt za Ultra Europe: Sasha & John Digweed preuzimaju RESISTANCE

Sasha-John-Digweed_RESISTANCE-2017_Ultra-Worldwide_1200x630

Najlegendarniji progressive house tandem nakon dugo je vremena ponovno u akciji i to upravo kod nas!

Netom nakon što je Resistance izbacio aftermovie svojih prošlogodišnjih izdanja, zapitali smo se o mogućem line-upu za nadolazećui Ultra Europe u Splitu. Čini se da je napokon stigao barem djelomičan odgovor na naše spekulacije! Premda domaći organizatori nisu još ništa konkretno specificirali, Resistance je upravo najavio prvi akt koji će nastupati na svim svjetskim lokacijama Ultra festivala, a radi se o posebno omiljenom tandemu koji čine legende progressive house zvuka: Sasha & John Digweed! Njih su dvojica još 1992. započeli suradnju, koja je uz neke pauze urodila iznimno cijenjenim materijalom kao što je trostruki CD “Renaissance: the Mix Collection“, što se smatra prvim legalnim mix izdanjem, zatim čuveni “Northern Exposure” miksevi, te serija 10 live DVD-a s turneje “Delta Heavy“. Dodajmo uz to rezidenture u klubovima Renaissance i Twilo, brojne nastupe na najznačajnijim podijima diljem svijeta i bit će vam jasno zašto se ovaj tandem cijeni i više od solo karijera umjetnika koji ga čine.

Što se podataka o njihovim nadolazećim nastupima tiče, zasad znamo da nastupaju na 11 lokacija u sklopu  RESISTANCE Ultra Worldwide Tour, a među njima su Miami, Seoul, Singapur, Ibiza Šangaj, Bali, Tokio, Lima, Rio De Janeiro, Buenos Aires, te naravno – Ultra Europe na splitskom Poljudu! Turneja uključuje i šestotjednu Resistance rezidenciju na Ibizi, u klubu Privilege, koja će se odviti od 25.7. do 12.9.

Ultra Europe održat će se od 14. do 16. 7., ali zasad još nije poznat točan datum kad nastupaju Sasha & John Digweed. U svakom slučaju, nastup koji bi trebalo uhvatiti!

Sasha-John-Digweed_RESISTANCE-2017_Ultra-Worldwide