Solomun se ovog ljeta vraća u Ambasadu Gavioli

Solomun_4_1200x630

Nastup jednog od najvećih svjetskih autora i izvođača sofisticiranog plesnog zvuka uvijek predstavlja istinsku klupsku ceremoniju.

Među najomiljenije domaće izvođače i producente definitivno pripada veliki Solomun, gazda etikete Diynamic Music i jedan od najtalentiranijih svjetskih autora sofisticiranog plesnog zvuka. Naravno, njegovi su nastupi uvijek izrazito posjećeni i u inozemstvu, ali se ipak svaki njegov dolazak na naše prostore smatra posebnom ceremonijom na kojoj je uvijek zagarantiran izvrstan provod i vanserijska muzika. Osim toga, posebna je poslastica kad nastupa na lokaciji koja svakako ulazi među legendarna svetišta na kojima je izrasla klupska kultura na našim prostorima!

Solomun nastupa 5.8. u kultnom slovenskom klubu Ambasada Gavioli, u organizaciji neumorne ekipe Fetch The Vibe, koja je odgovorna za brojna visokokvalietna događanja u klubu, a u njihovoj režiji tamo uskoro nastupaju Art Department i Matador! Solomuna smo zadnji put u Ambasadi imali priliku uhvatiti 21.5.2016. godine,a  svi koji su se zatekli na podiju tvrde da je iskustvo bilo nadrealno! Nedavno se ponešto šuškalo i o ovogodišnjem mogućem nastupu, ali glasine do ovog trenutka nisu bile 100% potvrđene. Doduše, još nisu poznati detalji o ostatku line-upa, kao niti o cijeni ulaznice, ali o svemu ćete biti pravovremeno obavješteni. U međuvremenu, bacite oko na intervju koji je dao prilikom svojeg zadnjeg nastupa u Ambasadi: