Osvojite putovanje za dvoje na Tomorrowland u Belgiju!

tomorrowlnad-2016_1_1200x630

U par koraka osigurajte svoje mjesto na rasprodanom prvom vikendu ovog jedinstvenog spektakla!

Klubikon vas vodi na prvi vikend Tomorrowland festivala! Bez obzira na to jeste li fan underground klupskog zvuka, EDM-a ili bilo kojeg plesnog žanra, svakome bi trebao biti prioritet barem jednom posjetiti ovo spektakularno događanje u Belgiji. Posjećenost ovog festivala prebacuje i nevjerojatnu brojku od 350000 ljudi, a predviđa se da će ih ove godine biti još i više! Ono što privlači ekipu je vrhunski line-up koji donosi najveće zvijezde house i techno scene, kao i velikane mainstream elektroničkog zvuka, ali i aseve tvrdih žanrova kao što su hardstyle, hardcore i hardtrance. Već smo imali priliku pisati o najavljenim imenima kao što su Adam BeyerAlessoÂme, Angerfist, Armin van Buuren, Art DepartmentAxwell /\ IngrossoBen Klock, Black CoffeeBooka Shade, Brennan Heart, Carl Cox, Cirez D, Dave Clarke, David Guetta, deadmau5Dimitri Vegas & Like MikeDixon, Don Diablo, Eric PrydzJamie Jones, Joris Voorn, Joseph CapriatiLoco Dice, Maceo Plex, Martin Garrix, MarshmelloNicole Moudaber, Pan-PotPaul Kalkbrenner, Paul Oakenfold, Pete Tong, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, RødhådSeth TroxlerSolomun, Sven Väth, The Martinez Brothers, Tiësto, i Umek, a puni popis možete provjeriti OVDJE. Osim toga, samo je okruženje nadnaravno i uključuje fantastičnu scenografiju, lasere i specijalne efekte, kao i pirotehniku, koji posjetiteljima pružaju maksimalno intenzivno iskustvo!

Ukoliko vas posluži sreća, imate priliku osvojiti dvostruki nagradni paket u organizaciji GoNParty-a za putovanje na prvi vikend festivala, koji će se održati od 21. do 23.7. To uključuje Experience Tomorrowland Paket sa povratnim prijevozom za dvije osobe u ukupnoj vrijednosti od 1436€! Provjerite sve detalje:

Experience Tomorowland + prijevoz:
– Full Madness Pass (trodnevna ulaznica za Tomorrowland)
– Friendship Garden Pass (odvojeni dio kampa, samo za GoNParty putnike)
– Dreamville Preparty ulaznicu (pred-party program koji počinje već u četvrtak)
– Survival Pack (voda, krema za sunčanje, deodorant, kondomi…)
– 24/7 asistencija (GoNParty ekipa je uvijek tu za sve što je potrebno)
– Osnovno osiguranje, organizacija putovanja i PDV
+ Povratni prijevoz iz Zagreba (dodatno uključeno u paket)
+ Prijevoz na destinaciji po programu (dodatno uključeno u paket)

Na putovanje se kreće iz Zagreba i to u srijedu 19.7. kako biste stigli na Dreamville Preparty koji će se održati 20.7. – dan prije službenog početka festivala. U Zagreb se vraćate u ponedjeljak 24.7.

Pravila za učestvovanje uključuju dva koraka koja morate ispuniti:

1. U nastavku upišite svoju e-mail adresu, kako biste se pretplatili na Klubikon i GoNParty newsletter!

2. Na Klubikon Facebooku potražite istaknutu objavu sa vizualom nagradne igre, lajkajte je i u komentaru tegirajte osobu koju želite povesti, a zatim je šerajte na public!

*Potaknite prijateljicu ili prijatelja koje želite povesti da također ispune ova dva koraka, pošto samo jedna osoba dobiva paket za dvoje. Ukoliko oboje ispunite korake udvostručava vam se šansa da osvojite nagradu! Dobitnik će biti objavljen 14.4., a prije same objave imena, bit će kontaktiran kako bi smo potvrdili da je u prilici preuzeti nagradu i otići na putovanje. Sretno!