Francois X donosi pariški techno na Out Of Place showcase u riječku Crkvu

Francois-X_1_1200x630

Osječka je etiketa počela igrati zbilja ozbiljno, a pritom nas iznenađuju odličnim gostovanjima!

Uz svoj visokokvalitetni osječki techno program TRAUM, Insolate (ex-Miss Sunshine) i Volster vode i etiketu Out Of Place, koja je zasad imala dva izdanja: EP “Nihilist” koji potpisuje Volster i “Renew” koji potpisuje Insolate. Kako nam je ona sama rekla u nedavnom intervjuu, treće i četvrto izdanje su u pripremi, a uključivat će internacionalne autore. Prema akcijama koje u zadnje vrijeme poduzima etiketa, moglo bi se zaključiti o kome se radi…

Naime, Out Of Place je nedavno imao prvi showcase u novosadskom klubu Tunnel, gdje je nastupao veliki majstor američkog techno zvuka Developer. Prema reakcijama posjetitelja, dalo bi se potvrditi da se priča sjajno zakuhava, a sad je vrijeme za novo poglavlje. Novi gost etikete biti će Francois X, rezident kultnog pariškog kluba Concrete i jedan od najtalentiranijih suvremenih autora hipnotičkog techna. Zvukom kombinira najintenzivnije elemente detroitskog, njujorškog i čikaškog stila, a usto je i suosnivač cijenjene etikete Dement3d, na kojoj se mogu naći asevi kao što su Polar Inertia, Antigone, Voiski ili In Aeternam Vale. Osim za svojim matičnim pultom, čest je gost prestižnih klubova kao što su londonski fabric ili berlinski Berghain, a upravo ćemo ga imati priliku slušati i na našim prostorima!

Francois X nastupa 6.5. na Out Of Place večeri u riječkom klubu Crkva, a uz njega vrte još domaćini Insolate i Volster, dok će boje grada predstavljati Oetam. Cijena ulaznice zasad nije poznata,a o svim ostalim detaljima obavijestit ćemo vas uskoro!