Tko je osvojio putovanje za dvoje na Tomorrowland?

Tomorrowland-2016_6_1200x630

Puna propusnica, posebni dio kampa, Dreamville Preparty, povratni prijevoz... Netko od vas neće morati brinuti niti o jednom detalju!

Mnogi među vama posebno su se obradovali kad ste čuli da poklanjamo dvostruki nagradni paket u organizaciji GoNParty-a za putovanje na prvi vikend Tomorrowland festivala! Za početak, svi su aranžmani za prvi vikend (21. – 23. 7.) bili odavno rasprodani, pa je ovo bila sjajna prilika da se ipak pojavite na najluđem belgijskom festivalu čak i ako niste stigli kupiti ulaznice na vrijeme. Osim toga, u ovoj je nagradi uključen dvostruki Experience Tomorrowland Paket sa povratnim prijevozom za dvije osobe u ukupnoj vrijednosti od 1436€! On uključuje:

– Full Madness Pass (trodnevna ulaznica za Tomorrowland)
– Friendship Garden Pass (odvojeni dio kampa, samo za GoNParty putnike)
– Dreamville Preparty ulaznicu (pred-party program koji počinje već u četvrtak)
– Survival Pack (voda, krema za sunčanje, deodorant, kondomi…)
– 24/7 asistencija (Go N Party ekipa je uvijek tu za sve što je potrebno)
– Osnovno osiguranje, organizacija putovanja i PDV
+ Povratni prijevoz iz Zagreba (dodatno uključeno u paket)
+ Prijevoz na destinaciji po programu (dodatno uključeno u paket)

Dvostruki Experience Tomorrowland Paket sa povratnim prijevozom za dvije osobe osvojila je Višnja Dragičević, a njezin će suputnik na putovanju biti Aleksandar Milić. Čestitamo!

Tomorrowland-2017_Klubikon-winner_CROP

Ovim putem vam svima zahvaljujemo što ste se odazvali u doista neočekivano velikom broju. Čitajte nas i dalje, pošto pripremamo još ovakvih iznenađenja – ako ovaj put i niste osvojili nagradu, uskoro bi vam se mogla pružiti nova prilika za jednako atraktivan poklon. Nemojte ju propustiti!

[UPDATE] Nažalost Višnja Dragičević je diskvalificirana. Izvlačenje ponavljamo 17.04. Sretno!