VIDEO: Boiler Room i Google lansirali virtualni klub u Berlinu

VR-Dancefloors-Techno-in-Berlin_1200x630

Iskusite pravi klupski izlazak iz udobnosti svoga doma!

U nesvakidašnjem nastojanju da se online publika poveže s omiljenim DJ-ima, pod palicom Stephena Appleyarda, Boiler Room i Google su putem Inception aplikacije lansirali jedinstveno iskustvo virtualne stvarnosti pod nazivom “VR dancefloors: Techno in Berlin”, a možete ga eksluzivno doživjeti uz pomoć Pixel telefona.

Ovo VR iskustvo garantira nezaboravan provod uz live nastup berlinskog tria FJAAK u neimenovanom njemačkom klubu u društvu 150 najpredanijih berlinskih partijanera, bez da napustite kuću!

VR-Dancefloors-Techno-in-Berlin_FJAAK

Očito je da techno u Berlinu bilježi potpuno novi i revolucionarni kulturni trenutak, a riječ je o sintezi zabave i elemenata interaktivnog kazališta, dramatičnosti video igrica, televizijskih glazbenih emisija i umjetničkih instalacija!

U nastavku pogledajte teaser iskustva koje traje svega petnaestak minuta, a prenosi mističan dojam tipičnog berlinskog techno kluba i industrijskog interijera, ali i začudnost gostiju kluba.

Koristeći najsuvremenije tehnologije s ciljem ujedinjavanja online publike i live muzičkih trenutaka, ovo novo VR iskustvo ima za cilj omogućiti interaktivnu online muzičku avanturu. Vjeruje se da će većina ljudi sljedećih godina uranjati u virtualnu stvarnost putem pametnih telefona.