U 18 minuta sami sastavite Spinbox – prijenosni gramofon za malo novaca

Spinbox_3_1200x630

Povoljno i praktično rješenje za sve vas koji želite obogatiti svoje iskustvo slušanja toplim zvukom vinila.

Mnogi od nas nisu profesionalni DJ-i, ali i dalje volimo slušati ploče. U zadnje vrijeme na vinilu izlazi puno izdanja, a veliko je zadovoljstvo i kopati po policama dućana s rabljenim pločama. Ipak, gramofoni još uvijek dosta koštaju, a potrebno je nabaviti i pojačalo, zvučnike… Kako bi se sve to riješilo što efikasnije, Spinbox ekipa je osmislila jedan novi koncept:

Rješenje je jednostavan prijenosni gramofon s USB napajanjem. Kako bi cijena bila što niža, sastavit ćete ga sami, a dijelovi su izrađeni od kvalitetnog, povoljnog materijala. Proizvođači tvrde kako se čitav stroj slaže bez ikakvih komplikacija i tehničkog znanja, te da je za čitavu operaciju potrebno tek 18 minuta! Uvjerite se kroz ovaj kratak i zabavan video:

Ploče možete vrtiti na sve tri brzine: 33, 45 i 78 RPM, u paketu dobivate pojačalo i zvučnike, napajanje se vrši preko micro USB kabela, tako da možete koristiti standardne adaptere i punjače za mobitel, a na raspolaganju je i audio izlaz kako biste ga mogli priključiti i na drugi Hi Fi sistem.

Zasad još nije lansirana crowdfunding kampanja, ali ako ste zainteresirani, možete se prijaviti na listu i ostvariti poseban Early Bird popust. Učinite to OVDJE.

Spinbox_2 Spinbox_1_1200x630