ROLI predstavlja kompaktnu klavijaturu Seabord Block

ROLI_Seabord-Block_1_1200x630

Revolucionarni način sviranja po primamljivoj ceni.

ROLI kompanija pravi klavijature koje se na jedan nov način ponašaju pod prstima njenih korisnika. Muzičari svih žanrova otkrili su nov način da izraze sebe preko ove klavijature koju definišu glatke crne dirke koje reaguju na različite interzitete pritiska preko kojih se može svirati na kompletno nov način – koji god instrument poželite da svirate, moći ćete i na Seabordu.

Asortiman ove kompanije obogaćen je za novu verziju klavijature koja uvodi novi sistem po imenu Blocks, modularnu kolekciju prenosivih uređaja osetljivih na dodir koji kontrolišu aplikaciju za pravljenje muzike. Među ostalim Block proizvodima nalaze se i Lightpad, Live Block, Loop Block i Touch Block koji se zajedno sa Seabord Block mogu kombinovati u vaš savršen setup po vašoj meri.

Parametri se kontrolišu preko pet dimenzija – strike, glide, slike, press i lift. Uz njega takođe dolazi preko stotinu zvukova i softver paketa koji uključuju Max MSP, dok se može koristiti kao kontroler za programe Ableton Live, Bitwig Studio i Logic.

Originalne Seabord klavijature koštaju izmedju 799 i 8,888 dolara, dok je Seabord Block sa dve oktave dostupan po ceni od 299 dolara, a možete ga naručiti OVDE.