Recept za techno limunadu

Techno-Lemonade_1_1200x630

Ukoliko su vam dosadili kokteli u boji, predstavljamo vam crni.

Electronic Beats je objavio jedan sjajan recept za ljubitelje crne boje – kad već nosiš sve crno, zašto ne bi i pio crno? Ili kako je to EB rekao: “Garantujemo da ćete se osećati crno iznutra, baš kao vaša crna odeća”.

Suština recepta je limunada, sa interesantnim zaokretom – glavni sastojak je aktivni ugalj. Pravi se kao i svaka druga, samo što se u osvežavajući napitak doda po koja kapsula “crnog praha”:

– 1 limun
– 1-2 kapsule aktivnog uglja
– stevia ili javorov sirup
– voda
– dosta leda za tople dane koji slede!

Techno-Lemonade_2

Aktivni ugalj se koristi na više načina u cilju poboljšanja rada vašeg tela: izbeljuje zube, izbacuje toksine iz organizma, koristi se u svrhu podmlađivanja i sprečava glavobolje. Funkcioniše tako što se vezuje za otrove u vašem telu koji se kasnije izbacuju prirodnim putem.

NAPOMENA: Ukoliko ste na bilo kakvoj terapiji i uzimate lekove, aktivni ugalj može da omete absorpciju nutrienata, suplemenata ili da poremeti lekove koje su vam prepisali lekari. Ukoliko morate da uzmete aktivni ugalj, unesite ga u telo 90 minuta do dva sata pre obroka, suplemenata ili lekova koje vam je prepisao lekar. Aktivni ugalj koriste bolnice kako bi sprečili slučajeve predoziranja bilo kakvog oblika.