PLAY: Vrhunska kompilacija “Realm Of Consciousness Pt. II” prestižne etikete Afterlife

Afterlife_AL005-Cover_1200x630

Uz očekivano zvjezdan materijal koji predstavljaju asevi undergrounda, posebno iznenađenje donose neka manje poznata imena.

Talijanski majstori Tale Of Us pokrenuli su etiketu Afterlife tek prošle godine, a već je dosegla kultni status među ljubiteljima istinski kvalitetnog klupskog zvuka. Ideja je najprije krenula s istoimenom rezidencijom u klubu Space Ibiza, da bi se posvetili izdavaštvu kako bi pogurali izvođače čiji zvuk posebno cijene. Prvo je izdanje bila kompilacija “Realm Of Consciousness”, na kojoj su se našli sami Tale Of Us, ali i Recondite, MonolocObscure Shape & SHDW, Mind Against i drugi asevi sofisticiranog deep techna.

Slijedeće izdanje je bio Vaal “Wander To Hell” EP, a materijal s njega se vrlo brzo našao u setovima najprestižnijih svjetskih DJ-a, kao i naših majstora! Kad su nam krajem prošle godine sastavljali svojih top 10 ploča, na ljestvice su ga uvrstili i Felver i Kristijan Molnar. Provjerite i ostale njihove favorite! Uslijedio je izuzetan melodični techno EP “Solaris” koji potpisuju Aether i Mind Against (uhvatite ih u Beogradu pod otvorenim nebom), te “Glutes”, prvo izdanje koje je za etiketu izbacio sve popularniji Patrice Bäumel.

Upravo je izašla i nova kompilacija – “Realm Of Consciousness Pt. II”, na kojoj se može naći i traka “Bruto”, koju je skladao naš veliki talent Denis Horvat. Izrazito zanimljiv intervju s ovim skromnim ali živopisnim umjetnikom pročitajte OVDJE. Na kompilaciji ćete naći još vrhunskog materijala za koji su zaslužni: Aether, Tale Of Us & Ovend, Keith Carnal, Per:Sona, Recondite, Black Peters, Mathew Jonson, Darse, Mathame, Hunter/Game i Woo York.

Kao i na dosadašnjim izdanjima, ovdje ćete naći profinjeni deep techno, s time da je izdanje prvenstveno koncipirano kao sjajna kolekcija aduta za DJ setove. Teško je izdvojiti favorite, ali uz sjajno komponirani “Bruto”, čiji je zvuk oplemenjen izrazito zanimljivom igrom u aranžmanu, kvalitetom i uzbudljivošću posebno iskaču Per:sona s hipnotičkom “393”, Mathame s mračnom i pomalo bizarnom “Timeshift” i Woo York s kotrljajućom “Hypernova”. Naravno, veterani čija imena dobro znate su naprvili sjajan posao, ali čar ove kolekcije je upravo u čarobnim komadima manje poznatih izvođača. Uživajte!