VIDEO: Tomorrowland prikazao djelić cirkus-bajke Amicorum Spectaculum

Tomorrowland-2017_Amicorum-Spectaculum_trailer_1200x630

Ovogodišnje izdanje festivala donosi nadnaravnu priču koja će vas lansirati daleko od stresa svakodnevice.

Kao što se i očekivalo, Tomorrowland je ove godine posebno potegnuo kako bi osigurao nadnaravnu atmosferu, kako izborom izvođača od underground aseva do EDM zvijezda, tako i posebno čarobnom temom, koja ujedinjuje magiju i zavodljivu retro estetiku starih cirkusa. Popis izvođača možete provjeriti kroz prve dvije, trećučetvrtu i petu objavu, a neki od vas su osvojili putovanje s ulaznicom, prijevozom i smještajem na našoj akciji u suradnji s GoNParty ekipom!

Naravno, organizatori vas počinju polako spremati na ovo putovanje u zemlju čudesa, a kako biste najntenzivnije doživjeli što vas tamo očekuje, pripremili su ovaj mistični trailer koji nagovješta posebne užitke, daleko od vreve i stresa svakodnevnog života. Glavni su likovi četvero mitskih “najboljih svjetskih zabavljača”: Triboulet, Ekatarina, Ernesto i Raya. Njihovi će likovi zasigurno obilježiti razne podije festivala, a po svemu sudeći, main stage će se zvati “Theatre of Unity”. Uronite u ovu viziju i počnite se pripremati za ovaj nesvakidašnji događaj koji će obilježiti vaše ljeto, a vjerojatno i puno više od toga!

Da se podsjetimo! Festival će se održati tijekom dva vikenda: prvi se nastavak odvija od 21. do 23.7., a drugi od 28. do 30.7. Jedino, u tekstu pod ovim videom, Tomorrowland nas poziva da se okupimo n Theatre of Unity podiju prilikom idućeg punog mjeseca, koji zapravo pada 9.7. Možda spremaju neko iznenađenje prije samog početka festivala! Poznato je koliko brzo planu ulaznice za ovaj kultni festival, pa vam želimo sreću u potrazi za svojim primjerkom – uvijek se dogodi da netko mora odustati iz viših razloga. Line-up po danima provjerite OVDJE,