Ultra Europe ostaje u Splitu do 2022. i postaje Hajdukov sponzor!

ultra-europe-2016_23_1200x630

Molitve mnogih Splićana su napokon uslišene!

Nakon što je Ultra raskinula sve poslovne odnose s lokalnim promotorom u okviru sudskog i novinskog skandala te potpisala novi ugovor sa starim znancem Joe Bašićem i njegovom trvrtkom MPG Live, današnjim eterom se brzo proširila vijest o produženju ugovora i ostajanju Ultra Europe u Splitu do 2022. godine!

Sredinom ožujka, baš u jeku skandala matične Ultre i hrvatskog promotora Ultra Europe festivala Adria MM Productions, pojavile su se i neke naznake sretnog završetka koje je tada bilo teško razaznati iz konteksta. Naime, u tom razdoblju, kada je pod velikim upitnikom bilo i samo održavanje festivala, Resistance je najavio nastup legendi progressive house zvuka Sashe & Johna Digweeda na Poljudu, iz čega su samo optimisti mogli naslutiti pozitivan rasplet cijele situacije. Sa službenom promjenom promotora napokon su najavljeni prvi, drugi i treći finalni val izvođača:

No, to nije sve! Vijest koja je posebno odjeknula u medijima jeste da je Ultra Europe postala i službeni sponzor Hajduka, kako prenosi Index sa službene pressice, a Hajdukovi igrači će od sada na dresu nositi slovo “U”, službeni logo tolerantne Ultra Europe.

Ultra-Europe_Hajduk

Peto izdanje Ultra Europe u Splitu održava se od 14.07. do 17.07. na Poljudu. Više informacija potražite OVDJE.