Solomun i Tale Of Us na predstojećim Apgrade događanjima

Solomun_4_1200x630

Lideri elektronske scene vraćaju se u Beograd!

Apsolutni vladar svetske house scene, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i jedan od muzičkih kraljeva Ibice, Solomun, posle izuzetnog “back2back” nastupa sa Dixonom na Exitu, najavljuje svoj dolazak u Beograd gde će u četvrtak, 7. septembra otvoriti ovogodišnji Apgrade Weekend! Trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu Mladen Solomun, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu, godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom, ali istovremeno svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli vrtoglavu slavu. U proteklih pet godina Solomun neprestano dobija nagrade za naboljeg DJ-a, remiksera, izdavača, a njegov serijal žurki “Solomun +1”, koji će ove sezone imati čak 21 izdanje u gigantskom klubu Pacha, postao je uz “Music On” Marca Carole i Svenov “Cocoon”, jedan od tri najtraženija događaja na Ibici za koje se uvek razgrabe sve ulaznice.

Vodeći tandem savremene elektronske scene Tale Of Us nastupiće 28. oktobra na prvom jesenjem Apgrade događaju u dobro poznatom Hangaru Luke Beograd. Italijanski duo Tale Of Us za veoma kratko vreme je dostigao status hedlajnera najvećih svetskih festivala, a njihove “Afterlife” žurke na Ibici već posle prve sezone stale su rame uz rame sa žurkama kao što su “Cocoon” ili “Solomun+1”. Nakon što je publika prošlogodišnjeg Apgrade Weekenda na njih ostavila snažan utisak, Matteo i Carm su poželeli da njihov naredni dolazak u Beograd bude u “warehouse” formatu, i to upravo u famoznom Hangaru u kojem je Apgrade pre njih već ugostio imena kao što su Marcel Dettmann, Sven Väth ili Nicolas Jaar.

Ograničenu količinu trodnevnih kompleta za treći Apgrade Weekend po prvoj ceni od 1890 dinara za Parter i 2990 dinara za VIP Terasu možete kupiti OVDE i OVDE, dok na istom mestu možete kupiti i ulaznice za Tale Of Us po prvim cenama od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP zonu.