PLAY: Scalameriya i Lag na drugoj “Herdersmat” kompilaciji etikete MORD

Mordbox_crop_1200x630

Od rafala kickova i teških bitova do melodičnih zvuka i intezivne psihoze.

Roterdamski MORD objavio je drugi Mordbox iz “Herdersmat” serija. Deo 9-15 uključuje 7 vinila na kojima se nalaze 30 prethodno neobjavljenih traka od 30 artista, sastavljeni u jednu kutiju vinila. Ukoliko se odlučite na kupovinu svih paketa, pored svih traka dobićete i 3 MORD log nalepnice, kao i bezgranično strimovanje albuma “Herdersmat part 9-15” preko besplatne Bandcamp aplikacije, te visoko kvalitetne verzije skinutih traka u MP3 i FLAC formatima, kao i drugm.

07. Scalameriya & VSK “Silver”

09. Lag “Roler”

Prateći uspeh sa svog prvog Mordboxa koji su potpisali Radial, Ansome, Oscar Mulero, SHXCXCHCXSH i Rebekah i Ontal, Mord je izdao svoju drugu verziju čuvene “ubistvene kutije”. Pored distorzičnog tehna, rafala kickova i intenzivnih bitova koje su uradili Perc, Birth of Frequency, Bas Mooy, Pfirter, UVB, VSK, te domaći producenti Scalameriya i Lag, čija je produkcija bila objavljena i u prvoj kutiji, svoje mesto na etiketi našli su i melodičniji zvuci sa primesama teške psihoze u trakama koje su uradili Exium, Haeken, Kangding Ray, Paul Birken i Sleeparchive među brojnim ostalima.

Album je objavljen 30. maja 2017, te vinile možete naručiti OVDE po ceni od 69.99 eura, kao i digitalno album izdanje koje možete preuzeti po ceni od 23 eura.

mordbox-02