PLAY: Solomun remiksovao “Anything, Anytime” DJ Hella

DJ-Hell_Anything-Anytime_Solomun-remix_1200x630

Apsolutni šef house scene nastavlja sa dominacijom soničnih prostranstava u svojim remiksima!

Kako je vođa kultne etikete International Deejay Gigolo Records nekada vladao svojim izdanjima u Nemačkoj i ostatku Evrope, tako je Mladen danas preuzeo istu odgovornost i počeo da dominira svetskom scenom. Nakon što je dao svoj pečat trakama “Superfresh” grupe Jamiroquai , Pantha du Prince traci “Dream Yourself Awake” i rejv himni iz devedesetih godina “Age of Love“, Solomun je obradio “Anything, Anytime”, treći singl sa petog albuma DJ Hella “Zukunfstmusik”, koji je dobio svoje posebno remiks izdanje.

Solomun je očigledno upao u niz dobrih elektro remikseva, te nas ne čude njegovi vreli, distorzivni i zagasiti basevi, te rastegljivi breakbeat ritmovi sa kojima se ovde poigrao. Za razliku od protekle dve obrade, travničanin se ovog puta opredelio za nizak nivo energije savršen za senzualnu vožnju u manjim klubovima i valovitu priču u kojoj se potencira na seksu i hedonizmu.

“Anything, Anytime” izdanje izlazi u petak, 4. avgusta i možete ga nabaviti OVDE, dok će Solomun nastupiti 5. avgusta u Ambasadi Gavioli i na trećem Apgrade vikendu – kulminaciji letnjih događaja u Beogradu u četvrtak, 7. septembra na Kalemegdanu.