PREMIERE: Main Leaf je zamračio Sarcasmov “Black Dot”

Klubikon_premiere_Sarcasmo_Black_Dot_Main_Leaf_Remix_1200x630

Mračno putovanje kroz gotični pejzaž razlivene melanholije.

Etiketa WOOD ponovo je dostavila dobar spoj tamnih dubina, hipnotišuće melodije i emotivnog klupskog zvuka obavijenog velom tajne, njenim zaštitinim pečatom. Nakon izdanja “Ronin“, “Silhouette” i “Analog Exression“, stiže nam novo izdanje “Odisea” koje potpisuje Sarcasmo. EP od četiri trake, među kojima se nalaze dva originala i dva remiksa, koje potpisuju argentinski tehno producent Distant i španac Main Leaf, okrenut je mračnom zvuku melanholičnih pejzaža koji transportuju slušaoca u razliveno stanje čovekovog uma.

Španac Sarcasmo počeo je da se bavi di-džejingom pod uticajem bendova The Prodigy i Chemical Brothers, te je svoju prvu breakbeat produkciju počeo da objavljuje krajem devedesetih godina prošlog veka. Lutajući po Velikoj Britaniji, počeo je da sakuplja vinile sa techno izdanjima, da bi svoj prvi EP potpisao ubrzo i nastavio da izdaje muziku na etiketama WOOD, Pacha Recordings i Riben Records. Nakon nastupa širom Španije i Engleske proveo je deceniju u intenzivnom istraživanju muzike i upoznavanju njene mračne strane. Predstavljamo vam premijeru “Black Dot” u verziji vlasnika kuće, Main Leaf.

U svojoj usporenoj verziji originala na 118 BPM-a, Main Leaf se pobrinuo da slušaoca teleportuje u novu dimenziju. New age techno sa utvarnim ambijentom delikatno oslikavaju trenuci odbijanja kristala o zidove uma koji nestaju u daljini, da bi ubrzo nakon napravili konfuziju koja dezorijentiše pojedinca i prebacuje njegov fokus na mračno i melanholično putovanje.

“Odisea” izlazi 11. avgusta na Beatportu, dok će se u svim ostalim internet prodavnicama naći 8. septembra.