VIDEO: Kako su David Guetta i Dubfire ostali dugogodišnji prijatelji

David-Guetta_Dubfire_1200x630

Dvojac se otvorio u intervjuu za Pacha Magazine

Usprkos činjenici što se muzika planetarno popularnog kralja EDM muzike Davida Guette i techno diva Dubfire drastično razlikuje stilom i zvukom, njihovo čvrsto prijateljstvo i uzajamno poštovanje traje već cijelu dekadu.

Dvije superzvijezde su nedavno za Pacha Magazine dale intervju uoči nadolazećeg dokumentarca o Dubfireu, a u kojem razjašnjavaju okolnosti koje su kumovale počecima njihovog prijateljstva. Naime, Deep Dish je prije desetak godina uspješno remiksirao Guettin svjetski hit “The World Is Mine”, dok je potonji remiksirao “Flashdance” Deep Disha te su od tada ostali vrlo bliski prijatelji.

U intervjuu Guetta naglašava koliku je važnost taj remiks imao u njegovoj karijeri koja je do tada jedva prelazila granice Francuske, a nakon čega je doslovno preko noći osvojio sve svjetske top ljestvice. EDM superzvijezda dodaje da je taj period ujedno bio i prekretnica u njegovoj karijeri, zbog čega je iznimno zahvalan svom sada dugogodišnjem prijatelju.

Oba umjetnika su također izrazila svoju ljubav prema Ibizi, ali i zabrinutost zbog bezobraznog porasta cijena za koji smatraju da će drastično utjecati na profil i raznolikost partijanera, što Ibizu i čini toliko magičnim i seksi mjestom.