Nakon 20 godina Fetch The Vibe ekipa odlazi iz Ambasade Gavioli

Ambasada-Gavioli_1_1200x630

Svjetla se gase 01.01.2018.

Jedan od najlegendarnijih domaćih klubova, slovenska Ambasada Gavioli, proživljava teške trenutke. Fetch The Vibe ekipa koja je dvadeset godina više nego uspješno vodila “katedralu luksuznih svjetala” putem svoje Facebook stranice službeno je najavila povlaćenje iz kluba.

U priopćenju se ne navode jasni razlozi za tako drastičan potez, što će definitivno otvoriti prostor raznoraznim spekulacijama i pitanjima. “Povijest nam govori da se pobjednici povlače na vrhuncu svoje karijere, kada zapravo steknu sva priznanja, u što čvrsto vjerujemo”, stoji u tekstu te se k tome prisjećaju svojih vrhunaca i zvijezda koje su tu nastupale, među kojima ističu imena kao što su Fatboy Slim, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Carl Cox, Solomun, Nina Kravitz i Adam Beyer.

Usprkos iznenadnom povlaćenju, Fetch The Vibe ekipa ima opasan program za kraj ljeta i nadolazeću jesen, tako da je za danas najavljen nastup Sven Vatha, a krajem mjeseca će Ambasadu Gavioli posjetiti duo Pan-Pot. Službeni prestanak rada je 01.01.2018., a budućnost slovenskog kluba u ovom trenutku nije poznata.

U nastavku možete pročitati izjavu u cijelosti:

Fetch-The-Vibe_When-the-lights-turn-off-forever