Iz mržnje upucana i ubijena LGBTQ aktivistica DJ Bubbles

DJ-Bubbles_1200x6330

Tragedija u San Franciscu

Poznata transrodna LGBTQ aktivistica Anthony Torres zvana Bubbles ubijena je sinoć u San Franciscu u kvartu Tenderloin ispred striptiz kluba, nedaleko od prodavaonice ploča RS94109 gdje ste je često mogli vidjeti kako pušta muziku.

“Ovo je zločin iz mržnje”, kazao je njezin odvjetnik Jim Reilly. “Upucati transrodnu aktivisticu u vlastitoj ulici ne smije se tolerirati i neće se tolerirati”. Torres je bila jedna od ikona underground dance scene San Francisca.

“Da ste imali sreće upoznati Bubbles ne biste je nikada zaboravili, istinska umjetnica u svakom smislu te riječi”, kazao je Josh Cheon, direktor labela Dark Entries. Bubbles je izgubila život na ulici u centru grada gdje je često puštala muziku sa svog prenosivog DJ pulta.

“Izvan ovog vremena ili planete, uvijek je bila puna najpozitivnije energije dok bi u jednom razgovoru uzbuđeno pričala o lansiranju nove modne linije, otkrivanju B-strane grupe Severed Heads ili organiziranju partija u nekom underground prostoru. San Francisco je izgubio jednu od najboljih i nikada više neće biti isti”.