Ostavljeno 5 tisuća bicikala u pustinji nakon Burning Mana

Burning-Man-2017_bikes_Logan-Mirto_1200x630

Malo korištene, prašnjave, ali u "dobrom stanju"

Najpoznatiji event futurističkog karaktera Burning Man odavno je prestao biti samo festival, prerastavši u jedno od najpoznatijih godišnjih okupljanja današnjice u privremenom gradu Black Rock City u Nevadi. Postapokaliptični događaj neiscrpan je izvor inspiracije svim sudionicima, a razgolićeni Burneri počeli su buditi maštu čak i čestim posjetiteljima PornHuba koji su baš za vrijeme trajanja festivala pretraživali pojmove i kategorije usko vezane za Burning Man.

Daleko je poznato da ovaj “kaotični” događaj leži na deset vrlo dobro definiranih principa među kojima posebno privlači pažnju onaj “ne ostavljate nikakav trag”. Međutim, na profilu jednog korisnika Facebooka osvanula je fotografija s 5 tisuća napuštenih bicikala u pustinji, upravo na mjestu gdje se svetkovina odvijala. Možda su ih ostavili za dogodine?

UPDATE: bicikle nestaju iz pustinje

Nakon više od 850 podjela Facebook objave o 5 tisuća bicikala ostavljenih u pustinji, Reno je pokazao svoj istinski duh. Tijekom cijelog jučerašnjeg dana more kamiona i prikolica odnosilo je prašnjave bickle, a akcija se nastavlja i danas. Pravi duh Burning Mana je još jednom isplivao na površinu, čemu je Jeffrey Pankey posvjedočio: