VIDEO: Hard Island izbacio nabrijani aftermovie

Hard-Island-2017_1_1200x630

Kako je završila hrvatska hard dance ljetna avantura 2017.

Treće i najtvrđe izdanje jedinstvenog hardcore i hardstyle događaja podiglo je festivalsku letvicu u Hrvatskoj na sasvim novu razinu! Hard Island Croatia, koji se već tri ljeta održava na Zrću, ponovno je opravdao titulu najnabrijanijeg ljetnog festivala okupivši preko 50 najvećih imena svjetskog hard dance zvuka kao što su Angerfist, Atmozfears, Code Black, Coone, Da Tweekaz, Digital Punk, Hard Driver, Mad Dog, Noisecontrollers, Partyraiser, Pzyko Punkz, Radical Redemption i The Art Of Fighters.

Hard Island neosporivo postaje sve prepoznatljiviji brend na svjetskoj razini, uvelike doprinoseći promoviranju Zrća i Hrvatske kao turističke destinacije, a čemu u prilog ide i informacija da je većina od 4000 internacionalnih posjetitelja svoj “najtvrđi” odmor provela na hrvatskoj obali i više od tjedna dana.

Datumi za 2018. godinu već su najavljeni, a prvi kontigent ulaznica je u kratkom roku rasprodan. Ulaznice i paket aranžmane za četvrto izdanje koje će se odvijati u periodu od 02. do 05.07. možete kupiti OVDJE. Ukoliko se nećkate, sigurno će vam pomoći aftermovie ovogodišnjeg izdanja!

Kao što smo već pisali, Hard Island od ove godine postaje i jedini hrvatski izvozni festivalski proizvod, šireći svoj doseg daleko van našeg kontinenta. Naime, organizatori su se uz veliku podršku fanova s dalekog juga odlučili na novu “hard” avanturu u Australiji na popularnom Gold Coastu, 20. i 21.10., a prodaja karata je u punom zamahu. Do svojih ulaznica i paket aranžmana možete doći OVDJE.