Festival u indijskoj palači iz 17. stoljeća

Alsisar-Mahal_Magnetic-Fields_1200x630

Peto izdanje Magnetic Fieldsa u luksuznom i povijesnom ambijentu

Magnetic Fields Festival, koji se počinje smatrati jednim od uzbudljivijih umjetničkih i muzičkih festivala u indiji, priređuje svoje peto i najimpresivnije izdanje do sada i to u razdoblju od 15. do 17. prosinca. Ovaj trodnevni festival donosi zvjezdani line-up, a održat će se u luksuznoj indijskoj palači Alsisar Mahal iz 17. stoljeća obitelji Alsisar, koja je idealna platforma za ultimativan provod.

Magnetic Fields Festival već treću godinu za redom nastavlja suradnju s Red Bull Music Akademijom, a udružila se i s indijskim suvremenim brendom Bira 91.

Na ovogodišnjem festivalu nastupit će neka od najjačih imena elektroničke muzike., tako da će Bira 91 South Stage ugostiti izvođače kao što su indijski producent s londonskom adresom Kieran Hebden aka Four Tet, Machinedrum, Sid Vashi, TEEBS, Ape Echoes i The Ska Vengers koji se vraćaju s turneje s najboljih britanskih festivala. Na pozornici će im se pridružit i audio-vizualna kompozicija “Different Trains 1947” koju čine Actress, Sandunes, Jack Barnett, Jivraj Singh, Priya Purushothaman, Iain Forsyth i Jane Pollard.

Red Bull Music Academy North Stage predviđen je za noćne nastupe DJ-a i producenata koji su pronašli novu nišu u određenom stilu ili zvuku, tako da će fanovi moći rejvati uz zvijezde kao što su Ben UFO i Jayda G, dok je poseban akcent stavljen na nastupe rave i jungle majstora zvuka Special Request i indijskog DJ Stalvart John.

Magnetic Fields sada već tradicionalno otvaraju novi talenti, a ovo godine ta čast je dopala indijskom Aerate Soundu i njihovom audio-vizualnom performansu.