PREMIERE: Main Leaf se vraća vremenima čiste mladosti

Main-Leaf_1_1200x630

"Cross My Heart and Hope to Die"

Talijan Main Leaf, čiji smo zvuk upoznali kroz remiks trake “Black Dot”, odrastao je u prirodnom i glazbenom okruženju, zbog čega je vrlo brzo razvio ljubav prema zvuku i frekvencijama. Upoznavši prirodu raznih glazbenih instrumenata, stekao je odličnu bazu za razvoj ritmičnog i prepoznatljivog elektroničkog stila. Nakon sedam godina koketiranja s raznim muzičkim žanrovima, ulazi u elektroničku scenu svojom prvom trakom “A Day of October”.

U posljednje dvije godine originalnu produkciju Main Leafa su distribuirale izdavačke kuće Lines, Bullfinch, Ithielien Tracks, Beat Frequency Records, Kayf Label i Sweet Melodic, a njegove remikseve objavljivali su Tentacles Recording, Revelation Records i Submarine Vibes.

Danas je vlasnik i osnivač WOOD-a, mlade izdavačke kuće s bazom u Barceloni, sklone tamnijim strujama deep i progressive zvuka, koja pritom ne oklijeva odbaciti sigurnost predvidljivog zvuka. Upravo tako zvuči njegov novi EP “Mountains” s kojeg predstavljamo progressive techno traku “Cross My Heart and Hope to Die” – plesni emocionalni povratak u vremena čiste mladosti i nostalgično putovanje koje će probuditi vaša osjetila.

Na EP-u su nalazi i naslovna traka “Mountains”, moćna i hipnotična plesna ekspedicija u prirodne procese dubokog ljudskog uma, prepuna dinamičkih iznenađenja.

Mističan remiks naslovne trake dostavio je Soleman, a EKDK & Apollo’s Messengers su zajedničkim snagama remiksirali “Cross My Heart and Hope to Die” u techno stilu osamdesetih.

EP “Mountains” izlazi 16.10. na Beatportu, a 13.11. na svim ostalim digitalnim policama.