Underworld za ADE održava besplatan koncert na posebnoj lokaciji

Amsterdam_Rijksmuseum-2014_John-Lewis-Marshall_1200x630

Biciklistički prolaz kroz Rijksmuseum još jednom postaje koncertni prostor

Svjetski poznat muzej još će se jednom pretvoriti u privremeni klub uoči ovogodišnjeg ADE-a. Riječ je o amsterdamskom Rijksmuseumu koji će u petak, 20.10., ugostiti velikane elektronike – Underworld, koji će u transformiranom i intimnom prostoru održati ekskluzivni live show.

Organizatori Audio Obscura, kojima je misija povezivati dance izvođače s povijesnim i kulturnim ustanovama, kao kulisu ovog jedinstvenog događaja odabrali su kultni Bicycle Passage. Baš kao i lani, show omogućava novoj i uzbudljivoj publici da u tako posebnom muzejskom prostoru doživi glazbeno iskustvo.

Underworld će održati ključan govor na ovogodišnjem i najvećem izdanju ADE-a. Imat ćete priliku poslušati što imaju za reći Rick Smith i Karl Hyde, dok istražuju bitnost i snagu partnerstva i koprodukcije u razvoju i prezentaciji velikih i intimnih projekata u 21. stoljeću. Govor će biti popraćen vizualima koje je napravio Simon Taylor, jedan od najbližih partnera Underworlda.

Ovaj jedinstveni event limitiranog kapaciteta u Amsterdamu je besplatan. Registrirati se možete u grupama od dvoje do četvoro ljudi OVDJE.