Awakenings i Time Warp predstavljaju Connect!

Time-Warp-2017_Felix-Hohagen-Photography_1200x630

"We present Connect"

Nakon dvije godine pomnog planiranja, Awakenings i Time Warp su odlučili udružiti snage najavljujući nešto veliko.

Već smo prošlog tjedna pisali da ćemo uskoro saznati o čemu je riječ, a sada smo napokon i dobili željeni odgovor. Naime, 13. listopada 2018. godine ova dva giganta isporučit će prvo izdanje novog in-door eventa “Connect” u Njemačkoj. Obzirom na povijest proizvoda Awakeningsa i Time Warpa, fanovi mogu očekivati najmoderniju i do sada neviđenu produkciju.

Kada se dva techno titana odluče na suradnju, logično je da će se ona odviti u Düsseldorfu, odnosno na pola puta između Amsterdama, kojim vlada Awakenings, i Mannheima, kojim zapovijeda Time Warp.

“Awakenings i Time Warp se povezuju kako bi vam omogućili do sada neviđeno iskustvo. Sinteza dvaju brendova s dugom povijesti, priznatih zbog iznimne produkcije, spajaju se u sasvim novom glazbenom iskustvu. Registrirajte se kako biste na vrijeme saznali novosti”. Kako su izjavili na novootvoenoj web stranici We present Connect.

Za sada su to sve informacije s kojima raspolažemo, ali je nesumnjivo da se u dizeldorfskom centru Messe sprema jedan od najvećih techno eventova 2018.!

Awakenings & Time Warp present Connect. 13 October 2018, Messe Düsseldorf Germany. #awakenings #timewarp #connect #techno

A post shared by wepresentconnect (@wepresentconnect) on