Coachella prelazi Veliku baru

Coachella-astronaut_1200x630

All Points East u organizaciji tima američkog Coachella festivala

Europska festivalska ponuda postaje jača za jedno veliko ime, jer organizatori kalifornijske Coachelle najavljuju 10-dnevni All Points East festival koji će se iduće godine održati u londonskom Victoria Parku.

Ova višednevna glazbena poslastica podijeljena je u tri etape, a održat će se u razdoblju od 25.05. do 03.06. 2018. godine.

U okviru prvog dijela festivala očekuje se više od sto izvođača, a neka od imena su već poznata. Prvi dan, 25.05. nastupaju LCD Soundsystem, Yeah Yeah Yeahs, Phoenix, Glass Animals, Richie Hawtin s novim live actom “CLOSE”, Dixon i George FitzGerald Live. Drugi dan, 26.05. nastupaju The xx, Lorde, Sampha, Popcaan, Lykke Li i Rex Orange County. Treći dan, 27.05. nastupaju Björk, Beck, Father John Misty, Flying Lotus 3D, Mashrou’ Leila, Sylvan Esso, Alexis Taylor i Agoria Live.

U drugoj glazbenoj etapi najavljena su tri velika samostalna koncerta, od kojih je za sada potvrđen nastup grupe The National 02.06., koji će nastupiti uz podršku grupa War on Drugs, Future Islands, Warpaint i The Districts.

Posljednja etapa su četiri dana zabave, odlične hrane, otvorenog kina, ali bez glazbenog programa.

Ulaznice će se naći u prodaji od 03.11., a više možete saznati OVDJE.