Diplo priznao da je šarlatan koji pritišće tipke na pozornici

Diplo-middle-fingers_1200x630

Otvorio se u intervjuu uoči izlaska dokumentarnog filma o njegovom bendu Major Lazer

Diplo je u intervjuu za Rolling Stone iskreno pričao o trendovima, svojim kolegama, ali se dotaknuo i svoje pozicije na EDM sceni, uoči dokumentarca “Give Me Future” o njegovom bendu Major Lazer.

“Znam da sam samo šarlatan koji pritišće tipke na pozornici. Ne možeš mnogo toga isporučiti kao DJ na koncertu. Ne možeš mnogo toga napraviti”, kazao je iskreno Diplo. “Tvoj zadatak kao producenta je napraviti dovoljno odličnog materijala s kojim ćeš natjerati ljude da se pojave na tvojim nastupima kako bi čuli muziku koju si napravio. To je isti razlog zbog kojeg odlaziš na koncerte Rolling Stonesa: da čuješ hitove”.

U razgovoru se dodirnuo i dvanaestogodišnjeg poznanstva s Markom Ronsonom, s kojim napokon planira isporučiti zajednički album. “Trebamo jednog dana napraviti nešto zajedno”, bila je rečenica koju su godinama jedan drugome govorili, a kazao je također da hip-hop nije muzika za bijele muškarce koji su zakoračili u svoje tridesete.

Podsjetimo da je Diplo humanitarac za pultom, koji je nedavno pokrenuo pravu humanitarnu lavinu s donacijom od 100,000 dolara žrtvama nedavnog masakra u Las Vegasu.