VIDEO: Uz dva psihodelična spota Empire of the Sun izbacili novi EP

Empire-of-the-Sun_Why-To-Go_1200x630

"On Our Way Home"

Australska supergrupa Empire of the Sun se vraća s novim EP-jem “On Our Way Home” na kojem se nalaze pet novih traka – “Two Leaves”, “On Our Way Home” i “Way To Go” s dva pripadajuća remiksa Corneliusa te dvojca Gomez & Tritter, nakon što je prošle godine izbacila album “Two Vines”.

Ekstravagantni i zagonetni elektro duo je isporučio i dva spota za “On Our Way Home” i “Way To Go” kojeg potpisuje japanski redatelj Nobumichi Asai iz WOW Productionsa, a na kojem se koriste inovativne tehnologije 3D skeniranja i mapiranja projekcije lica. “Otkrili smo rad japanskog redatelja Nobumichija Asaija kroz njegov kratki film “Kagami” i kroz sve njegove poznate uratke mapiranja projekcije lica. Boje i oblici koje stvara su nevjerojatni, s određenom dozom digitalne romantike. Naše bezuvjetno povjerenje u njegove sposobnosti nas je ponukalo da stupimo s njim u kontakt i da povežemo njegovu maštu s našom muzikom”, kazao je suosnivač benda Luke Steele.

Empire of the Sun su se pojavili na sceni 2008. godine ostavivši za sobom preopznatljiv audio-vizualni trag, a globalni hit “Walking On A Dream” do sada je premašio 70 milijuna pogleda.