Hard Island u najvećem izdanju od sada u dva superkluba na Zrću

Hard-Island_3_1200x630

Pet dana ludila s preko 80 izvođača

Najtvrđi ljetni hardstyle i hardcore festival u Europi, Hard Island, najavljuje svoje četvrto i najveće izdanje do sada. Riječ je o festivalu koji plažu Zrće i klub Kalypso pretvara u hard dance top destinaciju već tri godine zaredom.

Hard Island je posljednje dvije godine rasprodao kapacitete za 4000 rejvera, stoga ne čudi da će se visoko adrenalinski rejv od sljedeće sezone osim u klubu Kalypso proširiti i na kultni, svježe preuređeni klub Aquarius. Promotori za sljedeću godinu najavljuje ludilo u trajanju od 5 dana s preko 80 izvođača, 8 boat partyja i 6 najluđih pool partyja.

Aquarius-Zrce-2017

Hard Island neosporivo postaje sve prepoznatljiviji brend na svjetskoj razini, a uspješan hrvatski tim se može pohvaliti i prvim izdanjem u Australiji, na popularnoj turističkoj destinaciji Gold Coast.

Uz rezidente Art Of Fighters, Da Tweekaz, Code Black i Mc Villain, poznata su i prva imena četvrto izdanje: Frontliner, Donkey Rollers, Warface, E-Force, Miss K8 i Dr. Peacock.

Hard Island festival održava se na plaži Zrće u razdoblju od 2. do 5. srpnja, a ulaznice i pakete sa smještajima možete kupiti na njihovoj službenoj stranici OVDJE. U nastavku pogledajte aftermovie izdanja iz 2017. godine!