Bonobo na koncertu otvaranja 11. Outlook Festivala u pulskoj Areni

Bonobo_2_by-Neil_Krug_1200x630

Sprema se veliki spektakl

Outlook Festival najavljuje svoje 11. hrvatsko izdanje na kojem će ugostiti velika imena iz grime, dubstep, reggae, hip-hop, dub i garage muzike, a održat će se u pulskom amfiteatru te na tvrđavi Punta Christo pored Pule, u razdoblju od 5. do 10. rujna.

Meštar ambijentalne glazbe Bonobo, koji spada u sam vrh suvremene elektroničke kreme, nastupit će na koncertu otvorenja 5. rujna u pulskoj Areni, gdje će izvesti svoj novi album “Migration” koji je isporučio početkom godine. Njegov rukopis karatkerizira spoj meditativnih ritmova, žičanih instrumenata i bubnjeva s prizvukom jazza, te je odličan izbor za početak još jednog Outlook festivala.

Na koncertu otvorenja nastupit će i David “Ram Jam” Rodigan, veliki znalac bass glazbe koji pomno prati njen razvoj od prvih ska i rocksteady traka pa sve do modernijih žanrova kao što su dancehall i jungle, koji će u kombinaciji s Outlook Orkestrom izvesti glazbu koja je obilježila njegovu dugogodišnju karijere. Na kultnoj pozornici Arene svoj će set odraditi i mladi hip-hop/soul duo Children of Zeus iz Manchestera.

Koncert otvorenja Outlook Festivala održava se 5. rujna 2018. u pulskoj Areni. Prve i najpovoljnjije ulaznice po cijeni od 240 kuna već se nalaze u prodaji te ih možete kupiti OVDJE.

Kako se Mecena proveo na Outlook Festivalu pročitajte u iscrpnom izvještaju OVDJE.