Kraftwerk izvode 3D koncert u Sarajevu

Kraftwerk_3_1200x630

Nakon Ljubljane, Beograda i Skoplja, Trans-Europa Express staje i u Sarajevu

Kao što već znamo, Kraftwerk najavljuje vrlo intezivnu koncertnu veljaču, a nas posebno veseli što su do sada službeno potvrdili zaustaviti svoj Trans-Europa Express u Ljubljani, Beogradu i Skoplju. Riječ je o njihovoj europskoj 3D turneji koja, čini se, još nije u potpunosti zaokružena.

Kultna četvorka iz Düsseldorfa u kombinaciji s agencijom Gramofon najavljuju svoj dolazak u Sarajevo, koji će se održati 25. veljače u dvorani Mirza Delibašić. Na taj način polagano zatvaraju slagalicu svojih nastupa u glavnim gradovima ovih prostora, a preostaje nam za vidjeti hoće li na popis dodati još Zagreb i Podgoricu.

U četrdeset godina karijere Kraftwerk je izdao deset uspješnih studijskih albuma, stvorivši zvuk bez kojega elektronička glazba danas ne bi zvučala isto, a potvrda njihove nepresušne kvalitete su i dvije nominacije ovogodišnje dodjele nagrada Grammy u kategoriji za najbolji dance / elektronički album za njihov “3-D Der Katalog” te za najbolji surround zvuk.

Ukoliko ne možete stići do Sarajeva 25. veljače, na raspolaganju imate 3D koncerte u ljubljanskoj dvorani Tivoli 22. veljače, u beogradskoj Kombank Areni 24. veljače te 27. veljače u Sportskom centru “Boris Trajkovski” u Skoplju.