Najavljen drugi val imena za Hard Island, najtvrđi rejv ljeta!

Hard-Island_4_1200x630

Zaokružuje se program za najveće izdanje hrvatskog hard dance festivala do sada

Hard Island festival za svoje četvrto izdanje najavljuje najveći ljetni rejv do sada u dva superkluba plaže Zrće, Kalypso i Aquarius, gdje će nastupati preko 80 svjetskih izvođača. Ljubitelji hard dance zvuka moći će također uživati u 6 pool partyja, ali i na 8 boat partyja.

Nakon prvog vala izvođača i najavljenih zvijezda Frontliner, Donkey Rollers, Warface, E-Force, Miss K8 i Dr. Peacock, najnabrijaniji petodnevni europski hardstyle i hardcore ljetni festival najavljuje drugi val imena koja će od 2. do 5. srpnja nastupati uz već dobro poznate rezidente Art Of Fighters, Da Tweekaz, Code Black i Mc Villain.

Prvi najavljeni izvođač drugog vala je engleski hardcore DJ Darren Styles, koji je svoju karijeru započeo sa 16 godina davne 1991. godine. Danas je poznata happy hardcore zvijezda koja izdaje za Armada Music i Monstercat.

Slijede članovi zloglasne nizozemske skupine Donkey Rollers – legenda i pionir hardstyle muzike Zany, prvi čovjek etikete Fusion, te MC DV8, poznat po suradnji s kolegom Zanyjem, ali i EDM dvojcem Showtek.

Na Hard Island stiže i veliki prijatelj legendarnog Thunderdome brenda, Nizozemac Promo, koji sa sobom donosi vinile i sirovi hardocre zvuk, a članovi škotske etikete Gearbox Digital, talijani Rooler i duo Malice, na plažu Zrće kane iskrcati svoj sirovi hardstyle.

N-Vitral donosi tamni, poliritmični zvuk koji nadilazi granice hardcorea, a poznat je po suradnjama s imenima kao što su Angerfist i Radical Redemption, te izdanjima za The Third Movement, dok nam Regain poznat po hitu “Push It To The Limit” ravno iz Poljske donosi prepoznatljivi eksperimentalni i sirovi hardstyle zvuk.

I za kraj drugog vala tu su nizozemski frenchcore producent Sefa, koji je već s 14 godina izdao svoj prvi EP za Peacock Records, te mladi producent iz Belgije DRS koji planira isporučiti uzavrelu dozu svog hardcore terror i uptempo zvuka.

Hard Island festival održava se na plaži Zrće u dva superkluba – Kalypso i Aquarius od 2. do 5. srpnja. Ulaznice za festival, boat partyje, te paket aranžmane možete kupiti na službenoj web stranici OVDJE, a u nastavku pogledajte aftermovie izdanja 2017.