Coachella objavila šokantan lineup bez EDM zvijezda

Coachella_1_1200x630

EDM je godinama bio neizostavan dio garniture američkog festivala

Kalifornijska Coachella objavila je šokantan lineup za svoje ovogodišnje izdanje, iznenadivši sve fanove s više nego očitim izostankom EDM zvijezda koje su godinama bile neizostavan dio Coachella garniture.

Tako su imena DJ-eva kao što su Steve Angello, Dillon Francis, DJ Snake, Martin Garrix, Marshmello, Calvin Harris, Jack Ü, Flume, Major Lazer, KSHMR i The Chainsmokers u potpunosti izostavljena, usprkos činjenici što su posljednjih godina predvodili Coachella festival.

Na popisu se stoga nalaze poznata svjetska indie, pop i hip hop imena kao što su Tyler The Creator, Princes Nokia, Alt-J, Fleet Foxes, The War On Drugs i Post Malone, ali i HAIM, Nile Rodgers, MØ, Jamiroquai, St. Vincent, Eminem, The Weekend i Beyonce.

Coachella 2018 ima vrlo bogat lineup elektroničke glazbe, tako će svi fanovi moći uživati u nastupima zvijezda kao što su Alison Wonderland, Jean-Michel Jarre, Carpenter Brut, Chromeo, Deorro, Jackmaster, REZZ, Motor City Drum Ensemble, Kygo, The Black Madonna, Chris Liebing, Joseph Capriati, Black Coffee, Maceo Plex, Avalon Emerson, Justin Martin, Kölsch, Michael Mayer, Peggy Gou i Jamie Jones.

Coachella se održava u dva vikenda, od 13. do 15. travnja, te od 20.do 22. travnja. Više informacija o ulaznicma saznajte OVDJE.

Coachella-2018-lineup