Opsesivna obožavateljica uhodila Johna Digweeda i zaradila zatvorsku kaznu

John-Digweed_1_1200x630

"Lijepo je vidjeti te. Hoćeš li doći kući sa mnom?"

Engleski DJ John Digweed našao se na nišanu opsesivne obožavateljice, koja je na kraju priče zaradila uvjetnu zatvorska kaznu od 120 dana, zabranu prilaska svom idolu, ali i novčanu kaznu u iznosu od 100 funti.

Naime, 49-godišnja Sharon Rennie iz Dundeeja je u razdoblju od lipnja do listopada 2017. godine zasipala Digweeda mejlovima eksplicitnog sadržaja na koje DJ zvijezda nije obraćala pažnju, ali je također pokušala preko njegovog agenta doći do i telefonskog broja engleskog DJ-a. Na kraju se pojavila i na vratima njegove kuće u gradiću Sevenoaks u Kentu, pod izlikom da ga želi intervjuirati.

Da bi priča bila dodatno uznemirujuća, opsesivna dama je na kraju uspjela stupiti u kontakt s Digweedom za vrijeme njegovog DJ seta na The Social Festivalu, obrativši mu se ovim riječima: “Lijepo je vidjeti te. Hoćeš li doći kući sa mnom?”

Rennie je na sudu izjavila da se kaje te da mu se ne namjerava više približavati: “Jedino želim ići kući”, dodala je na kraju. Čini se da joj je to i jedini izbor, obzirom da joj je zabranjeno posjetiti Digweedov dom u Sevenoaksu sljedećih 5 godina.