Amsterdam Dance Event najavio datume i fokus na Južnu Koreju

ADE-2017_Vincent-van-den-Boogaard_1_1200x630

Ove godine očekuje se preko 400 tisuća posjetitelja

Vodeći svjetski event elektroničke glazbe, Amsterdam Dance Event, objavio je datume za 2018. godinu, najavljujući dolazak internacionalnih 400,000 posjetitelja. U fokusu 23. izdanja bit će Južna Koreja, obzirom da je riječ o državi koja bilježi rapidan razvoj elektroničke scene.

“Elektronička scena Južne Koreje ubrzano raste, zahvaljujući tehnološkim inovacijama i pametnim preplitanjima. Za vrijeme ADE-a usredotočit ćemo se na ono najbolje što država može ponuditi purtem širokog spektra festivalskih i konferencijskih događaja”, kazao je direktor ADE-a Richard Zijlma.

“Dodavanje paviljona stvara dodatne mogućnosti profesionalcima iz muzičke industrije da se susretnu i izmjene informacije, ali također omogućuje da se inovativna snaga pojedinih područja predstavi internacionalnoj publici”, dodao je Zijlma. Naime, organizatori nastoje uspostaviti još bolju suradnju s kulturnim institucijama, zbog čega je dodavanje novih paviljona usmjerenih na pojedine države sasvim logičan potez.

Preko 395,000 fanova pohodilo je prošlogodišnje izdanje najvećeg svjetskog klubskog festivala i najbitnije poslovne konferencije za elektroničku glazbu, na kojem je tijekom 5 dana nastupio rekordan broj od 2500 izvođača. Posjetitelji su mogli birati najzanimljivije od 450 eventova raspoređenih na 160 lokacija.

Amsterdam Dance Event će se održati u periodu od 17. do 21. listopada, a program će biti objavljen tijekom sljedećih mjeseci. Više informacija o smještaju i ulaznicama možete saznati OVDJE.