Sagorite sve blagdanske torte u nekoliko rejvova

Call-On-Me-Eric-Prydz_1200x630

Plesom do top forme

Želeći saznati koji glazbeni žanr pomaže sagoriti najviše kalorija, Dice je napravio istraživanje koristeći fitbit sportske satove koje su partijaneri nosili za vrijeme raznoraznih eventova. Ukoliko suhoparni treninzi ne odgovaraju vašem karakteru, dođite u idealnu formu plesom.

Naime, na prvom mjestu zavidne kondicije našli su se fanovi grime glazbe, koji za vrijeme jednog rejva naprave 7,635 koraka, odnosno prevale put od 5.8 kilometara, što je ekvivalent 42-minutnom džogingu. Na drugom mjestu našli su se fanovi elektroničkog zvuka koji po rejvu prosječno naprave 6,565 koraka što odgovara prevaljenoj distanci od 5 kilometara.

Russ Tannen iz DICE-a je kazao: “Ovo je fantastična novost za partijanere gdje god se nalazili. Nismo imali pojma da smo igrom slučaja dolazili do naših fitness ciljeva provodeći noći u podrumima ljepljivih podova, hladnim skladištima i krcatim klubovima. Samo tako nastavite.”

Na trećem mjestu našli su se fanovi posjetitelji pop eventova koji prosječno naprave 5,588 koraka, odnosno 4,3 kilometra, dok nešto manje aktivni fanovi r’n’b glazbe zauzimaju četvrto mjesto s 3,914 koraka po večeri, što odgovara prevaljenom putu od 3 kilometra. Na začelju se nalaze “anemični” ljubitelji indie glazbe koji tijekom večeri naprave svega 2,347 koraka, odnsono 1.8 kilometara.

Nama je od prije poznato da je trance najbolja muzika za vježbanje, o čemu govori studija fitnes trenera Davida Siika iz Equinoxa, stoga odvrnite svoju omiljenu trance traku na najjače i sagorite kilograme koje ste nabacili za vrijeme blagdana!