Zamisli klub u kontrolnoj sobi zastarjelih sovjetskih postrojenja

Soviet-powerplant-control-room_7_1200x630

Ima li bolje old-school Sci-Fi scenografije?

Napuštene tvornice i industrijske građevine vječita su asocijacija na techno kulturu, ali i na kvalitetan rejv. Mnogi svjetski klubovi kao što su Berghain, Tresor i E-Werk u tom smislu ne čine iznimku, obzirom da su dio svog kulta izgradili upravo zahvaljujući hladnim prostorijama teške industrije koje su nastanili.

Jedan pogled na kontrolne sobe starih postrojenja sovjetskog saveza koje podsjećaju na stare filmove znanstvene fantastike kada se slušao disko i kada su se svi divili prvim kompjuterima, bljeskavim svjetlima u raznoraznim bojama i tipkama svih vrsta, dovoljan je da raspiri maštu željnima višednevnog partijanja. Premda klabing još nije dospio u sobe ovog tipa, možda vas fotografije u nastavku ponukaju da stvari uzmete u svoje ruke, te da od elektrane u vašem gradu napravite ultimativni hram nekontroliranog rejva.

Soviet-powerplant-control-room_1 Soviet-powerplant-control-room_2 Soviet-powerplant-control-room_3 Soviet-powerplant-control-room_4 Soviet-powerplant-control-room_5 Soviet-powerplant-control-room_6 Soviet-powerplant-control-room_7