PREMIERE: Andrologic odveo Chrona na nezaboravno putovanje

Klubikon_premiere_Chrono_Bullata_Bay_Andrologic_Remix_1200x630

EP "Excommunicated" je jubilarno 50. izdanje labela Submarine Vibes, a s njega predstavljamo "Balluta Bay" remiks

Sarajevski label Submarine Vibes, već niz godina poznat po domaćim i stranim deep, tech i progressive izdanjima, najavljuje EP “Excommunicated” srpskog DJ-a i producenta iz Subotice poznatog pod aliasom Chrono. Riječ je o jubilarnom, pedesetom Submarine Vibes izdanju.

Zoltan Szalai aka Chrono u glazbi je više od jednog desetljeća, a do sada je svoje deep i tech trake isporučivao pod okriljem etiketa kao što su Great Stuff, Dimiz Music, The Purr i Balkan Connection. Njegov novi tech house EP vrvi etno motivima, vokalima i deep melodijama upakiranim u klupski groove. Na EP-ju se nalaze dvije originalne trake – “Balluta Bay” i “Excommunicated”, te dva pripadajuća remiksa, Šveđanina Victora Normana i Hrvata Andrologica, čiji remiks danas i predstavljamo.

Zadarski producent i DJ Andrej Božić aka Andrologic na sceni je već 15 godina, a svoje deep i tech trake do sada je izdavao pod okriljem vlastitog labela Andix, ali i za etikete Patent Skillz, Family Grooves, Capital Heaven i Majestic Family. Progressive zvuk, kojemu se naklonio u posljednje vrijeme, može se čuti u izdanju za Mistique Music, za koje mu je Petar Dundov napravio remiks, ali i u remiksu trake “Balluta Bay” u kojoj nas Andrologic vodi na vožnju koje ćemo se sjećati dugo nakon što dođemo na odredište.

EP “Excommunicated” izlazi 22.01., a svoju kopiju možete naručiti OVDJE.