PREMIERE: Jordi Castillo zakucao čarobnu melodiju “New Morning”

Jordi-Castillo_2_1200x630

Singl EP s tri remiksa izlazi za mladu španjolsku etiketu WOOD

DJ i producent Jordi Castillo s adresom u Barceloni, kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih španjoskih talenata, do sada je objavljivao za etikete kao štu su Toolroom, 1605, Definitive, Stereo, Fade Up, a svoj put do uspjeha ostvario je zahvaljujući jedinstvenom deep house i techno zvuku.

Španjolac najavljuje svoj novi EP “New Morning” čarobne melodije i čvrstih, crunchy zvukova, na kojemu se osim istoimenog singla nalaze i tri remiksa koje potpisuju Marius Lehnert, Th Moy i Main Leaf. EP izlazi pod okriljem mlade španjolske etikete WOOD talijana Main Leafa, sklone tamnijim deep i progressive strujama.

“Energije života struje svijetom i plešu u ritmu poput bezbrojnih vlati trave, razbijaju se o burne valove i postaju žive u listovima i cvjetovima. To je isti onaj život koji se ljulja u oceanima – kolijevci rođenja i smrti, u oseci i plimi.”

Castillo se može pohvaliti činjenicom da su njegov rad prepoznala velika imena scene kao što su Umek, Luciano, Marco Carola, Erick Morillo, David Jones, Paco Osuna i John Acquaviva, ali i podatkom da se njegovo ime znalo pronaći i na Beatportovoj ljestvici 100 najbolji DJ-eva.

EP “New Morning” izlazi 12.02. ekskluzivno na Beatportu, a 12.03. na svim ostalim digitalnim policama.