Impresivno industrijsko zdanje otvara svoja vrata za rejv ljeta

Cyberpunk rejv njemačkih promotora The Third Room

Telekom Electronic Beats i The Third Room promotori s adresom u Essenu udružili su snage te najavili najnoviji open air rejv 16. lipnja u njemačkom cyberpunk industrijskom parku Landschaftspark Duisburg-Nord kojeg karakteristična rasvjeta čini jedinstvenim u svijetu.

Distopijski industrijski park pored Duisburga prestao je s prerađivanjem ugljena i čelika još 1985. godine, a šest godina kasnije pretvoren je u javni park s ciljem da posjetiteljima pruži uvid u iznimno sadržajnu industrijsku prošlost.

Line up je još nepoznanica, a više detalja saznat ćemo uskoro. Ono što nam može poslužiti kao hint jeste podatak da je The Third Room u posljednje vrijeme bookirao imena kao što su FJAAK, Helena Hauff i Inga Mauer.

Landschaftspark-Duisburg-Nord_1_1200x630 Landschaftspark Duisburg-Nord (2) Landschaftspark Duisburg-Nord (1) Landschaftspark Duisburg-Nord (3) Landschaftspark-Duisburg-Nord_4_Jörg-Dickmann-Photography

Ako vas put pak odvede u Istočnu Njemačku, u Berlinu se ovog ljeta održava techno festival u nuklearnom bunkeru iz hladnog rata. O svemu više informacija OVDJE.