PREMIERE: Drumcomplex izbacuje moćnu techno traku “Definition” za OFF Recordings

Drumcomplex_1_1200x630

"Complex" je prvi solo EP Nemca Arnd Reichow-a za OFF Recordings s kojeg predstavljamo "Definition"

Berlinska izdavačka kuća OFF Recordings u vlasništvu Andre Crom-a do sada je izdavala zapažena imena kao što su Charlotte de Witte, Cari Lekebusch, Luca Agnelli, TWR72, Simone Vitullo, Pleasurekraft, Jaceo i Kruse & Nuernberg među brojnim ostalima. Etiketa najavljuje novo techno izdanje, “Complex” EP nemačkog di-džej i producentskog dua Drumcomplex, koje je ujedno i njihovo prvo solo izdanje na berlinskoj etiketi.

Arnd Reichow pod aliasom Drumcomplex može se pohvaliti karijerom dužom od dve decenije s izdanjima na etiketama Phobiq, Intec Digital, Sleaze Records, Traum Schallplatten, kao i na sopstvenoj Complexed Records. Publika prestižnih festivala Awakenings, ADE i Nature One, kao i klubova Polygon, Tresor i Space Ibiza doživela je njegovu masivnu produkciju u punom sjaju, a od traka se ističu “Black Light”, “Chameleon”, “Synchronised” i “Bullet In My Head”.

Drumcomplex je otkrio novo izdanje pod imenom “Complex” EP koje čine tri trake čiji moćni ritmovi vladaju podijumom za igru, dok u nastavku slušate ekskluzivnu premijeru trake “Defnition”.

Od samog starta “Definition” je ispunjen moćnim, punim kickom i brzim, iseckanim hi-hatovima, koji bivaju prošarani clapovima, dok ih ubrzo sustiže preteći arp synth u kombinaciji s mračnim vokalima, dajući kompletnoj traci utvarni, atmosferični osećaj. Na granici između EBM uticaja Fixmerovog Aktion Mekanik i Beyerovog Drumcode pečata, zvuci koji definišu ovu traku skladno koketiraju jedni s drugima kako bi se podjednako privukla publika nadaleko poznatog švedskog zvuka, ali i ozloglašenog zvuka Berghaina.

Izlazak EP-a je zakazan za 02.03. u digitalnom i vinyl formatu ali već sada se nalazi u pretprodaji na Beatportu.