PREMIERE: Allen(IT) & Filix obrnuli razigrani “Run Away”

Allen(IT)-and-Filix_1_1200x630

Novi eksperiment, "Replay" EP iz poznate talijanske This And That Laboratorije

This And That Lab ime je etikete koju vodi Davide Squillace, čije najnovije izdanje predstavlja saradnju italijanskih umetnika Allen(IT) i Filixa koji su prethodno sarađivali na izdanjima za labelove kao što su Houseworx, Flashmob, MadMonkay, Digital Traffik i Snatch! Records.

Allen(IT) umetnik je čija su rana izdanja odmah podržali Spencer Parker, Felipe Venegas i Ray Okpara. Uskoro je dobio međunarodne bukinge nastupajući u Brazilu, Nemačkoj, Rusiji i Americi, a i dalje je jedan od najdominantnijih umetnika u Italiji.

Filippo Sgarlata aka Filix jedan je od klupskih veterana iz Italije koji je tokom godina nastupao kao rezident u mnogim velikim klubovima kao što su Marabu’, Afrobar, Atmosphere Fashion Club i Gotama. Takođe je domaćin radio emisije, dok je svojim DJ setom nastupio i u Nemačkoj i Španiji.

Njihovo novo izdanje na etiketi This And That Lab karakteriše produkcija sintetičkog tech house zvuka čije pažljivo tempirane promene efekata i ritam sekcije kreiraju dožvljaj žurke na prvo slušanje. Klubikon ekskluzivno predstavlja njihovu traku “Run Away” koju smo premijerno pripremili za vas.

“Run Away” razigrana tech house igra ritma poznate 909-ke koja kombinuje tripozne ženske vokale i ritam sekcije na jedan bezvremenski način, dok cymbal održava pažnju slušaoca.

“Replay” EP izlazi 2. marta na italijanskoj etiketi This And That Lab, a možete je naručiti OVDE.