PREMIERE: Boris dočarava energiju Ibize za Intec Digital

Boris_1_1200x630

Ruski producent s njujorškom adresom vraća se na Intec, predstavljamo "Jump Around"

Carl Cox i Jon Rundell najavili su 148. izdanje za njihovu prestižnu etiketu Intec Digital, dok se u poziciji producenta našao ruski producent s njujorškom adresom, Boris. Pored izdanja za ugledne kuće Tronic, Toolroom, Suara, SCI + TEC, Phobic, Terminal M, Boris je objavljivao i za svoj Transmit Recordings, etablirajući sebe kao tehno producenta na kojega treba obratiti pažnju.

Pošto je nastupio kao rezident u skoro svakom velikom klubu u rodnom Njujorku, uključujući mesta kao što su Pacha, Crobar i Roxy, Boris je obišao planetu svojim DJ setovima i bio hedlajner događaja od Japana do Ibice, a ovim izdanjem pokazuje zašto je konstantno u visokoj potražnji.

Nakon “Underground Element” EP-a koji je objavio za Intec, Boris se vratio s najnovijim “Jump Around” EP-om, a u nastavku slušate ekskluzivnu premijeru naslovne trake koju smo vam pripremili.

Kotrljajući gruv trake “Jump Around” predstavlja fuziju likvidnih perkusija i mantru vokalne fraze. Obogaćena plemenskim ritmovima i pojačanim klupskim vibracijama Ibice, ova traka je skrojena za delove večeri kada podijumom vlada želja za fizičkim iskazivanjem plesne energije.

“Jump Around” izlazi 9. marta, dok izdanje možete kupiti OVDE.