PREMIERE: Yamil pruža intimu trakom “106” za Solar Distance

Yamil_1_1200x630

Španac nastavlja sa zavođenjem svojim orijentalnim hausom, savršenim za intimno slušanje

Španski mag UNER najavljuje novo izdanje na svojoj Solar Distance etiketi, gde podjednako promoviše dubinu i melodiju hausa i tehna. “Eros” EP, dvadeset drugo izdanje muzičke kuće iz Madrida, potpisuje Yamil Del Rio, kreator planetarnog hita “Ain’t No Sunshine”.

Nakon što je počeo da se bavim muzičkom produkcijom 2011. godine, Yamil je uspeo da stvori impresivnu bazu fanova preko svojih traka koje su dospele na liste poznatih DJ-eva kao što su Solomun, Black Coffee, Lee Van Dowski, Marco Carola, Nic Fanciulli i Luciano. Ubrzo su usledila izdanja za prepoznatljive etikete Glasgov Underground, elrow Music, Toolroom, Saved Records, Witty Tunes i Nervous Records. Yamil nije samo ostvareni producent, već i nastupa svojim DJ setom u mnogim evropskim zemljama, uključujući Nemačku, Holandiju i Italiju.

Klubikon premijerno predstavlja traku “106” sa izdanja “Eros” na kom Yamil prikazuje svoju dublju i melodičnu haus stranu s plemenskim udarima i etničkim uticajem, a čiju posvećenost detaljima slušate u nastavku.

Downtempo vajb, nežni ženski vokal, semplovane plemenske perkusije i suptilni orijentalni prizvuk traku “106” čine savršenom za postavljanje ugodne i prijatne atmosfere na žurkama i afterima, ali i za opuštajuće intimno slušanje.

“Eros” EP biće dostupan od 9. marta u digitalnom izdanju, a svoju dozu dobrog hausa možete nabaviti OVDE.